0

Система за самоконтрол на малко сладкарско ателие

В Клуб Пендара вече можете да намирате пакети с документация за регистрация на различни малки предприятия за производство на храни. Те са базирани на реални казуси, върху които са работили [...]

0

Инж. Гергана Кабаиванова: Има риск подмярката за фермерските пазари да окаже обратен ефект

– Инж. Кабаиванова, по време на обсъжданията на правилата за прилагане на подмярка 16.4, която ще подкрепи фермерските пазари у нас, изразихте опасения, че разписана по този начин създава реален [...]

0

Започва третото издание на „Вкусът на Пловдив“

Немска телевизия ще заснеме целия фестивал, в който ще участват пловдивски топ ресторанти и шеф готвачи, фермери от цялата област, занаятчийници за храни, придружено със забавни игри и викторини [...]

0

Експерти помагат на производители да регистрират микро бизнес с храни

След успеха в София новата Академия Пендара ще проведе обучение за стартиращи бизнеси с местни храни и във Варна, в хотел „Boutique Splendid“ на ул. „Братя Шкорпил“ 30, от 10-ти до 12-ти май, от [...]

0

Започва академия “Пендара” – за стартиращия бизнес с местни храни

Академия “Пендара” за тези, които искат да започнат бизнес с местни храни, ще се провежда от тази година в София, Пловдив и Варна през месеците април и май. „Водена от нашия експертен екип, [...]

0

„Пендара“ търси специалисти по контрол на храните

Бизнесът с фермерски, занаятчийски храни и тези, които произтичат от културата на местните общности, е голямо предизвикателство. У нас прилагането на европейското законодателство изостава по [...]

0

„Пендара“ ще обучава стартиращия микро бизнес със занаятчийски храни

Нов център за обучения ще помага на стартиращия микро бизнес със занаятчийски храни да достигне пазара и да се развива устойчиво. Програмата ще подготвя малки производители и търговци, които имат [...]