Google и SoftUni Digital организират безплатно дигитално обучение за мрежите на LocalFood.bg и Slow Food в България

На 17 октомври от 19:00 до 20:30 часа Google Дигитален гараж ще проведе специално обучение за микро бизнеса в земеделието и храните в залата на SoftUni Digital в София, кв. Изгрев, ул. „Тинтява“ 15-17, етаж 1.

Независимо дали сега планирате да стартирате бизнес с фермерски и занаятчийски храни или вече активно движите такъв, дигиталните умения ще са ви супер полезни, за да достигнете до по-широк кръг потребители, да представите по-добре продукцията си и да бъдете конкурентоспособни. Затова не пропускайте възможността да се включите в този специализиран курс, воден от експерти на Google.

Какво е Дигитален гараж?
Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България стартира през месец май 2018 г. и ще продължи до края на 2018 г.

Защо онлайн присъствието е толкова важно за малките и средни бизнеси?
❖ 70% от хората в България използват интернет за лични цели
❖ 55% от хората в България използват смартфон
❖ 48% от хората в България, които използват интернет, пазаруват онлайн
❖ 56% от хората в България, които използват интернет, сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка

На какво ще ви научи?

Това е „one-stop shop”, където можете да се възползвате от безплатни уроци за всичко – от това как се изгражда присъствие онлайн, до маркетинг в социалните медии или използване на възможностите на мобилните телефони за привличане на повече клиенти.


Регистрация можете да направите тук.

Можете да се запишете и за индивидуална консултация тук.

Leave a Comment