Искаш да започнеш микро бизнес с храни или вече имаш действащ такъв, но те затрудняват въпроси, свързани с технологичното оборудване, устройството на помещенията, организацията на персонала, технологията на продукта, реализацията на пазара и др. подобни? Не се колебай, а попитай  нашите експерти по безопасност и контрол на храните.

Всички членове на Клуб Пендара могат да се възползват от нашите преференциални цени за изготвяне на индивидуални HACCP проекти.

 

Нашият екип от експерти:

  • д-р Анна Филипова
    д-р Анна Филипова Email: filipova.anna@gmail.com | Телефон за връзка: +359 884 218 438 | Град: Русе

    Експерт по качество и безопасност на храните към Проект „Пендара“. Отговаря за район Варна, Бургас, Ямбол, Сливен, В. Търново, Търговище, Русе, Разград, Шумен, Силистра и Добрич. Д-р Анна Филипова е била инспектор в ДВСК и има дългогодишен опит като експерт при изграждане на НАССР системи в редица предприятия за храни от животински произход.

  • инж. Валери Савов
    инж. Валери Савов Email: valerysavov@abv.bg | Телефон за връзка: +359 888 908 973 | Град: София

    Експерт по качество и безопасност на храните към Проект „Пендара“. Отговаря за район София, Перник, Кюстендил, Благоевград, Ловеч, Плевен, Враца, Монтана и Видин. Инж. Валери Савов е бил Началник отдел „Търговия на дребно“ към дирекция „Контрол на храните” към ЦУ на БАБХ. Понастоящем е контролиращ експерт за качеството на храните в голяма търговска верига.​

  • инж. Георги Стойчев
    инж. Георги Стойчев Email: gscod.office@gmail.com | Телефон за връзка: +359 889 245 321 | Град: Пловдив

    Експерт по качество и безопасност на храните към Проект „Пендара“. Отговаря за район Пловдив, Стара Загора, Пазарджик, Смолян, Кърджали, Хасково и Габрово. Технолог-консултант и одитор на системите за безопасност на храните. Работил е за веригата хранителни магазини „Триумф“ и консултантските фирми: „Бюро Веритас Сертификация България“, „Мерсия“ и „Стик Консулт”. Член е на Управителният съвет на една от най-старите природозащитни организации в България – СНЦ „ЗЕЛЕНИ БАЛКАНИ“

  • инж. Тихомир Беев
    инж. Тихомир Беев Email: consult2012@abv.bg | Телефон за връзка: +359 888 789 780 | Град: Пловдив

    Той е от Пловдив. Инж. Тихомир Беев има дългогодишен опит като одитор и QMS специалист в SGS България, Марвел, Лаборатория Алименти, Евро Стандарт Сертификация, Transpacific Cert. и др.​​

  • инж. Юрджихан Амит-Хасанова
    инж. Юрджихан Амит-Хасанова Email: yurka2@abv.bg | Телефон за връзка: +359 899 172 647 | Град: Шумен

    Инж. технолог Месо и мляко, магистър. Вътрешен одитор по НАССР. Член на камарата на инженерите в инвестиционното проектиране. С дългогодишен опит в изграждане на НАССР системи в предприятия и обекти за храни от животински и не животински произход.

  • Надежда Панчева
    Надежда Панчева Email: nadya.pancheva@gmail.com | Телефон за връзка: +359 887 650 073 | Град: София

    Консултант по разработване на системи за управление на безопасността и интегрирани системи за управление на качеството и безопасността на храните. Дългогодишен управител на фирма за фармацевтично производство и производство на фуражи. Член на Управителният съвет на GS1 България.

Нашите клиенти:

VEGGIEBOX

Малък семеен бизнес за сурови сладкиши, изделия без добавена захар, специални печива, торти по поръчка, авторски тъмен шоколад, фин бял и цветен веган шоколад. БИО ертифицирано производство.

ХлеБАРна

Здравословен хляб с жива закваска и дълга ферментация.

Зелена работилница

Творилница на 3 млади дами от Пловдив за здравословни и чисти храни, които не съдържат глутен и каквито и да е изкуствени подобрители на вкуса.

Доматената къща

Ферма в с.Кичево, Варненско, която произвежда зеленчуци и домашна лютеница.