Всички членове на Клуб Пендара могат да се възползват от нашите преференциални цени за изготвяне на индивидуални HACCP проекти.

  • Пеференциалната тарифа е валидна единствено за членове на Клуб Пендара и за срок до 31.12.2019.
  • Посочените цени са промоционални – с 50% отстъпка от реалните пазарни цени!
  • Всички разходи за транспорт и нощувки на експерта до консултирания обект са за сметка на клиента.
  • До 31.12.2019 членовете на Клуб Пендара, участвали в присъствените обучения на Пендара, получават допълнителен бонус – безплатни услуги на стойност до 150 лева!

Преференциални цени:

Консултиране на ниво идеен проект

Консултация за избора на място, ветеринарно санитарни условия за развитие на определен бизнес, преглед на проект и др.

50 лв.

Магазин за пакетирани храни

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

Кафене без приготвяне на тип “домашни” сладкиши, печива и др. храни на място

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

Магазин с топла точка или фреш бар

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

HACCP (анализ на риска в критичните контролни точки)

40 лв./брой

ТД (търговска документация)

20 лв./брой

Кухня или ресторант

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

HACCP (анализ на риска в критичните контролни точки)

40 лв./брой

ТД (търговска документация)

20 лв./брой

Занаятчийска пекарна

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

HACCP (анализ на риска в критичните контролни точки)

40 лв./брой

ТД (търговска документация)

20 лв./брой

Подготовка на етикет

15 лв./брой

Занаятчийска сладкарница, шоколатерия или джелатерия

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

HACCP (анализ на риска в критичните контролни точки)

40 лв./брой

ТД (търговска документация)

20 лв./брой

Подготовка на етикет

15 лв./брой

Занаятчийска работилница за консервиране

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

HACCP (анализ на риска в критичните контролни точки)

40 лв./брой

ТД (търговска документация)

20 лв./брой

Подготовка на етикет

15 лв./брой

Работилница за преработка на пчелни продукти (напр. мед с тахан, мед с какао и пр.)

ДХПП (добри хигиенни и производствени практики)

80 лв.

HACCP (анализ на риска в критичните контролни точки)

40 лв./брой

ТД (търговска документация)

20 лв./брой

Подготовка на етикет

15 лв./брой

*Примерен пакет за малък ресторант с кетъринг:

1. ДХПП – 80 лв. 
2. НАССР – 3 броя (един за термично обработени храни, втори за салати, трети за кухненски десерти) – 3 х 40 лв = 120 лв. 
3. ТД – 3 бр. х 20 лв = 60 лв. 
4. ПММ – подарък. 
5. Програмата за мониторинг на използваните мазнини при пържене – подарък
Общо 260 лв.