Включи се в бизнес мрежата LocalFood.bg

Включи се в бизнес мрежата

„Ако имаш готовност да стартираш микро бизнес в земеделието и храните или си действащ такъв и искаш да си взаимодействаш активно с другите в сектора, включи се в бизнес мрежата LocalFood.bg.

Със създаването на профил в платформата ще станеш по-видим за другите производители и търговци, ще можеш да намираш по-лесно доставчици, партньори и инвеститори в бизнес мрежата. Ние също ще ви откриваме по-лесно и чрез статии и видеа ще можем по-ефективно да популяризираме добрите ви примери.

Мрежовата платформа е в тестова версия, но е активна и в момента можеш да създадеш профил с описание на бизнеса ти, да качиш снимки и лого, да впишеш всякакви контакти за връзка. Предстои да доразвием възможностите й така, че да улесним максимално комуникацията и взаимодействието помежду ви. Ще имате възможност да създавате и споделяте събития помежду ви, да си обменяте оферти и търговски предложения, ще подобрим взаимодействието ви с по-големите компании, експертите и инвеститорите. За да пасва най-добре на твоите нужди обаче, не се колебай да се свържеш с нас и да изкажеш очакванията си като възможности и приложения. Можеш да напишеш мнението си директно тук под публикацията, да го споделиш във Facebook групата на мрежата или да ни изпратиш e-mail.

Мрежата LocalFood.bg е отворена за всеки – без членство и без членски внос.

Leave a Comment